by admin

Γιαουρτλού κεμπάπ - το ζουμερό!

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Παραδοσιακά το κεμπάπ φτιάχνεται με αρνίσιο ή -για την ακρίβεια- πρόβειο κιμά, γι'αυτό η γεύση του είναι ιδιαίτερη. Όμως το αρκετό λίπος που έχει ο κιμάς δεν αφήνει το κεμπάπ να στεγνώσει στην δυνατή φωτιά. Αν, μέχρι σήμερα, έχετε χρησιμοποιήσει μοσχαρίσιο ή μοσχαρίσιο/χοιρινό κιμά, θα έχετε διαπιστώσει πως τα κεμπάπ γίνονται στεγνά, ιδιαίτερα αν παραψηθούν. Η δική μου λύση για να κάνω νόστιμα και ζουμερά κεμπάπ από μοσχαρίσιο κιμά, αγγίζει δύο στάδια: διαβάστε περισσότερα
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: γιαουρτλού, γιαουρτλού κεμπάπ, κεμπάπ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr