by admin

Χοιρινό στο φούρνο με κρούστα μπαχαρικών και γλυκοπατάτες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το μυστικό για αυτό το καταπληκτικό κρέας, που έχει 10 λεπτά προετοιμασία μόνο και είναι λουκουμάκι σωστό, είναι η κρούστα μπαχαρικών, αλλά και το κομμάτι (λαιμός), που, επειδή έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε λίπος, δεν ξεραίνεται στο φούρνο. Το φαγητό αυτό δεν κάνει σάλτσα, αλλά είναι τόσο τρυφερό, που δεν την χρειάζεται. Εγώ το σερβίρισα μόνο με γλυκοπατάτες σε κύβους, ψημένες ξεχωριστά (και όχι με το κρέας) μαζί με χοντρό αλάτι, λίγο λάδι και δενδρολίβανο.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu