80
Υλικά
- ρεβίθια 1.5 κούπα/ες
- ρύζι 0.5 κούπα/ες
- άνηθος 0.5 κούπα/ες
- μαϊντανός 0.5 κούπα/ες
- λιναρόσπορος 2 κσ
- νιφάδες βρώμης 0.33 κούπα/ες
- κρεμμύδια τμχ
- αλάτι 0.25 κγ
- άσπρο πιπέρι 0.125 κγ
- πατάτες 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- ταχίνι 2 κσ
- χυμός λεμονιού 2 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
Μέχρι προχθές δεν είχα φτιάξει ποτέ μου γιουβαρλάκια. Η όψη του πιάτου αυτού μου είναι οικεία από την παιδική μου ηλικία αλλά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί περαιτέρω. Η έμπνευση για να φτιάξω αυτό το πιάτο, καθώς και η συνταγή, την οποία ακολούθησα με μικρές παραλλαγές, ανήκουν στην Δάφνη, αυτήν την κινητή εγκυκλοπαίδεια μαγειρικής,...
Διάβασε τη συνταγή στο veganmamagr.blogspot.com