384
Υλικά
- γλώσσα μοσχαρίσια 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- καρότο 3 τμχ
- ρύζι καρολίνα 1 φλ
Πολλοί μπορεί να πούνε ότι η βραστή μοσχαρίσια γλώσσα είναι πιάτο για δυνατούς λύτες. Αν κι είναι από τα πιάτα που πολύ συχνά προσφέρονται στους πολίτικους μπουφέδες, είναι γνωστό ότι δεν είμαστε εξοικειωμένοι όλοι με τις ίδιες γεύσεις. Στο ζουμί της δε, αν δεν το κάνουμε σούπα (με γιαούρτι) μπορούμε να βράσουμε ρύζι για να συνοδεύσουμε τις φέτες καθώς γίνεται κι αυτό ανάλογα νόστιμο
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr