ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ // SPEZZATINO DI MAIALE CON PORRI E PRUGNE SECCHE

Καταχωρήθηκε στις 08/04/20

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η κλασσική πρασο-τηγανιά εμπλουτίζεται σε γεύση και αρώματα, με την προσθήκη των δαμάσκηνων! Θα την λατρέψουν όσοι αγαπάνε τις γλυκόξινες γεύσεις!Σερβίρετε την ως μεζεδάκι ή συνοδέψτε την με ρύζι πιλάφι, σπιτικό πουρέ ή τηγανητές πατάτες.

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις