Καραμελωμένο χοιρινό κότσι στη γάστρα

Καταχωρήθηκε στις 17/12/15

2 Ψήφοι Ψήφισε

Το χοιρινό το απαιτούν οι γιορτές και ειδικά η Πρωτοχρονιά. Το κότσι είναι ένα μέρος του χοιρινού που αν φτιαχτεί με σωστό τρόπο, δηλαδή σιγανό και πολύωρο ψήσιμο με νόστιμα μυρωδικά και μπαχαρικά γίνεται πραγματικό λουκούμι. Κατά τη γνώμη μου είναι ένα πολύ νόστιμο και εορταστικό φαγητό που δεν θέλει κόπο για να προετοιμαστεί. Το ξεχνάει κανείς στο φούρνο και ασχολείται με οτιδήποτε άλλο. Αυτό απλά βγαίνει από τη γάστρα του όταν έρθει η ώρα και σερβίρεται ζεστό!

Διάβασε τη συνταγή στο https://laxtaristessyntages.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις