110
Υλικά : 1,5 kg ολόκληρο χοιρινό καρέ φιλέτο χωρίς το κόκκαλο,
700 gr χοιρινή παντσέτα
για την μαρινάτα : 3 κ.σ. ελαιόλαδο παρθένο έξτρα,
1 κ.γ. μέλι,
1 κ.γ. πάστα σκόρδου,
1 κ.γ. ντοματοπελτέ,
1 κ.γ. πάστα πιπεριάς,
1 κ.γ. κοφτή πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμένο,
1 κ.γ. κόλιαντρο τριμμένο,
1 κλωνάρι δεντρολίβανο,
1,5 κ.γ. αλάτι.
Προετοιμασία :
Πείτε στον χασάπη σας να ετοιμάσει το φιλέτο, αφαιρώντας τα κόκαλα. Επίσης...
700 gr χοιρινή παντσέτα
για την μαρινάτα : 3 κ.σ. ελαιόλαδο παρθένο έξτρα,
1 κ.γ. μέλι,
1 κ.γ. πάστα σκόρδου,
1 κ.γ. ντοματοπελτέ,
1 κ.γ. πάστα πιπεριάς,
1 κ.γ. κοφτή πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμένο,
1 κ.γ. κόλιαντρο τριμμένο,
1 κλωνάρι δεντρολίβανο,
1,5 κ.γ. αλάτι.
Προετοιμασία :
Πείτε στον χασάπη σας να ετοιμάσει το φιλέτο, αφαιρώντας τα κόκαλα. Επίσης...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com