146
Υλικά
- κατσικίσιο μπούτι 1.5 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- μελιτζάνες 4 τμχ
- κολοκυθάκια 6 τμχ
- καρότο 4 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- θυμάρι -
- ελαιόλαδο -
Κατσικάκι στη γάστρα με λαχανικά. Το κατσικίσιο κρέας έχει ιδιαίτερη γεύση, άλλοι το λατρεύουν και άλλοι το αποφεύγουν. Ο τρόπος που θα μαγειρευτεί όμως μπορεί να κάνει πολλούς να το ξανασκεφτούν. Το κρέας του είναι τρυφερό και το κομμάτι που είναι πιο διαδεδομένο είναι τα παϊδάκια.Στη Κρήτη είναι πολύ συνηθισμένη επιλογή και το συναντάς πιο συχνά από το μοσχάρι στα οικογενειακά τραπέζια. Κοκκινιστό στο φούρνο με χυλοπίτες ή πατάτες, στη γάστρα με μελιτζάνες, κολοκυθάκια ή ακόμα και βραστό με πιλάφι.Το Κατσικάκι στη γάστρα με λαχανικά το έψησα στη γάστρα με λαχανικά ένα κατσικίσιο μπούτι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesannas.gr