92
Υλικά
- τσένταρ 60 γρ
- κιμάς χοιρινός 225 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 225 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- ρίγανη 1 κγ
- φρυγανιά 0.75 φλ
- ζωμός κοτόπουλο 1.5 φλ
- κονκασέ 2 κουτί
- ντοματοπελτές 1.5 κσ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- μανέστρα 1 φλ
Υλικά συνταγής 60 γρ. τυρί τσένταρ 550 γρ. κιμά ανάμικτο χοιρινό & μοσχαρίσιο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα 1 αυγό χτυπημένο 1 κ.γ. ρίγανη 3/4 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη 1 1/2 φλ. ζωμό κοτόπουλου 2 κουτιά [των 400 γρ.] ντοματάκια κονκασέ 1 1/2 κ.σ. ντοματοπελτέ + 1/2 κ.γ. ζάχαρη 1 κλαδάκι με 3-4 φρέσκα φύλλα δεντρολίβανο αλάτι πιπέρι 1 φλ. τσαγιού μανεστράκι τριμμένη παρμεζάνα για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com