112
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κόκκινο πιπέρι 1 κγ
- κύμινο 1 κγ
- ελαιόλαδο 1 κγ
- στραγγιστό γιαούρτι 400 γρ
- βούτυρο 60 γρ
- ντομάτα 5 τμχ
- κανέλα 0.5 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2.5 φλ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Υλικά συνταγής Για τα κεμπάπ: 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι 1 κ.γ. κύμινο αλάτι 1 κ.γ. ελαιόλαδο 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Για τη σάλτσα: 60 γρ. βούτυρο 5 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια 1/2 κ.γ. κανέλα αλάτι πιπέρι Για τις πίτες: 2 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 φλ. τσαγιού χλιαρό νερό 1 πρέζα αλάτι λίγο αλεύρι για το “άνοιγμα” της ζύμης
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com