102
Υλικά
- κιμάς 450 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 100 ml
- ελαιόλαδο 100 ml
- πράσα 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- μανιτάρια -
- μανιτάρια -
- ντοματάκια 0.75 κουτί
- ντοματάκια 0.75 κουτί
- κόκκινο κρασί 100 ml
- κόκκινο κρασί 100 ml
- αλάτι -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πιπέρι -
- πατάτες 400 γρ
- πατάτες 400 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- λεμόνι -
- λεμόνι -
- μουστάρδα 1 κγ
- μουστάρδα 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 κγ
- πεκορίνο 1 κούπα/ες
- πεκορίνο 1 κούπα/ες
Πριν χρόνια στο σπίτι της φίλης μου της Ελένης φάγαμε κάτι ανάλογο με το σημερινό μου φαγητό μόνο που ο κιμάς ήταν εμπλουτισμένος και με όσπρια...Επιπλέον είχα δει ανάλογες αναφορές στα περιοδικά που φτάνουν σε μένα εκ Λονδίνου, με το χαρακτηρισμό πίτα του βοσκού...Άσχετα με την ονομασία το συγκεκριμένο φαγητό έγινε με δικές μου παρεμβάσεις...
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr