72
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ντομάτα 500 γρ
- χυμός ντομάτας 1 συσκ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- γαρύφαλλο 2 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- ζάχαρη 1 κφτ κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ταλιατέλες 1 πκτ
- αλάτι 1 κσ
Υλικά συνταγής για το κοκκινιστό 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία χυμός ντομάτας εμπορίου 2 ποτήρια νερό περίπου 1 φλιτζ. κόκκινο κρασί 1 κ.σ. πελτές ντομάτας ½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 2 γαρύφαλλα 1 ξύλο κανέλας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr