by admin

Κοκκινιστό μοσχάρι με χοντρά μακαρόνια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

ο μοσχαράκι είναι το κρέας που αγαπούν τα παιδιά γιατί δεν έχει κόκκαλα οπότε είναι η πρώτη μου επιλογή σε τραπέζια με παιδιά, όσο κι αν αγαπώ τα «ωζίστικα» κρέατα.
Φτιάχνω λοιπόν το κοκκινιστό μου μοσχαράκι όλες τις εποχές (ενώ η αίγα μάλλον είναι καλύτερη τέλος του καλοκαιριού-αρχές Φθινοπώρου με φρέσκια ντομάτα όπως είπαμε). Χρησιμοποιώ τα μπαχαρικά που βάζουμε οι περισσότεροι στο κλασικό ελληνικό ροστμπίφ ή ροζμπίφ όπως το λένε συνήθως οι παλιότερες. Και ναι, το διαφοροποιώ από το roast beef το εγγλέζικο γιατί ενώ το δικό μας περιέχει άφθονη σάλτσα, το αυθεντικό εγγλέζικο δεν είναι κόκκινο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι κοκκινιστό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr