84
Υλικά
- κουνέλι 1 κιλ
- μανιτάρια 500 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 0.25 φλ
- μηλόξιδο 0.25 φλ
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
- κόκκινο κρασί 3 φλ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι κόκκοι
- άσπρο πιπέρι -
Τι θα φάμε σήμερα; Όπως (σχεδόν) κάθε Κυριακή, φτιάχνουμε πάντα ένα φαγητό χορταστικό και ίσως λίγο περισσότερο μπελαλίδικο από τις καθημερινές. Όμως το σημερινό πιάτο δεν είναι δύσκολο στην παρασκευή του, αλλά είναι εξαιρετικά νόστιμο! Είναι ένας τρόπος να μαγειρέψετε το κουνέλι που θυμίζει χωριάτικο φαγητό μαγειρεμένο από τη γιαγιά! Ιδιαίτερα αν το συνοδεύσετε με μακαρόνια πασπαλισμένα με χωριάτικη μυζήθρα (όπως εμείς) ή με ένα λευκό πιλάφι!...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com