55
Υλικά για 4 άτομα ½ κιλό παπαρδέλες ή ταλιατέλες 4 κουταλιές βούτυρο φρέσκο 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες 100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 18 μικρά κρεμμυδάκια του στιφάδου 1 κουταλιά αλεύρι 2 κουταλιές μουστάρδα γαλλικού τύπου 1 ½ φλυτζ κόκκινο κρασί 2 φλυτζ. ζωμό κότας αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Λειώνετε τις 3 κουταλιές βουτύρου και σοτάρετε το μπέικον και τα κρεμμυδάκια για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Τα βγάζετε με μια τρυπητή κουτάλα. Αλευρώνετε και αλατίζετε το κουνέλι και το τηγανίζετε για 8-10 λεπτά μέχρι να ροδίσει στο ίδιο τηγάνι που κάνατε το μπέικον. Το βγάζετε με
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr