123
Υλικά
- κυδώνι 2 τμχ
- χωριάτικα λουκάνικα 1 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- μπύρα 150 ml
- ζωμός κρέατος 250 ml
- μέλι 2 κγ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κανέλα 1 ξύλο/α
- κεδροκούκουτσα 8 κόκκοι
- κύμινο 0.5 κγ
- κόκκινο πιπέρι 0.25 κγ
- μπούκοβο -
- ελαιόλαδο -
Αυτή την εποχή ξεκινάνε οι γουρ’νοχαρές ένα παλιό ελληνικό έθιμο όπου κάποιες περιοχές της Ελλάδας ακόμη αναβιώνουν μέχρι και σήμερα.Στην γιορτή αυτή τα παλιά χρόνια ετοίμαζαν τα λουκάνικα, τσιγαρίδες, πατσά και προετοίμαζαν το χοιρινό κρέας των Χριστουγέννων, μέσα από ένα συλλογικό γλέντι ανοιχτό σε όλο το χωριό!
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr