76
Υλικά
- μοσχάρι 1100 γρ
- ασπρομανίταρα 400 γρ
- ροζέ κρασί 120 ml
- λευκό κρασί 120 ml
- σκόρδο 2 σκελ
- ρίγανη 1 κγ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
Κυριακάτικο το φαγάκι μας σήμερα!Κρασάτο μοσχαράκι με μανιτάρια!!Είναι μια παραλλαγή του λεμονάτου που σας είχαμε δείξει εδώ, αλλά ενισχυμένη!Μανιτάρια και κρασάκι έρχονται να δέσουν άψογα με το μοσχαράκι και να δώσουν έναν συνδυασμό γεύσης καταπληκτικό!Εμείς συνοδεύσαμε το φαγάκι μας με αμπελοφάσουλα, που τους έχω ιδιαίτερη αδυναμία, και γιαουρτάκι με λίγη πάπρικα.Αν δεν προτιμάτε τα αμπελοφάσουλα, μπορείτε φυσικά να το συνοδεύσετε με την σαλατούλα της αρεσκείας σας.Πάμε να μαγειρέψουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com