by admin

Μοσχαράκι λεμονάτο κατσαρόλας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ένα γνωστό και πολύ νόστιμο φαγάκι, στο οποίο η κάθε νοικοκυρά βάζει την δικιά της πινελιά.Η δικιά μου πινελιά είναι το φρέσκο δεντρολίβανο και το μοσχοκάρυδο, που δίνουν στο μοσχαράκι άρωμα και γεύση.Το μοσχαράκι μου μαγειρεύεται σε χυμό λεμονιών, πορτοκαλιών και κονιάκ, σε χαμηλή φωτιά, ώστε να γίνει τρυφερό και να μείνει με το λαδάκι του.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com