by admin

Μοσχάρι κοκκινιστό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αγαπημένο φαγητό των περισσοτέρων Ελλήνων το κοκκινιστό μοσχάρι είναι μια κλασσική συνταγή απλή και πετυχημένη. Κόβουμε το κρέας σε μερίδες.Τσιγαρίζουμε το κρέας με το λάδι και με τα κρεμμύδια και προσθέτουμε στο τέλος το σκόρδο,για να μην μαυρίσει και μυρίσει άσχημα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sidages.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι κοκκινιστό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sidages.gr