by admin

Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας (hunkar begendi)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά
Α. Για το κοκκινιστό μοσχαράκι:
1 κιλό μοσχάρι για κατσαρόλα σε μερίδες μεγέθους μεγάλου λουκουμιού
1/3 κούπας ελαιόλαδο
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
500-600gr ώριμες ντομάτες
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μαϊντανό   
Προαιρετικά, ½ κούπα κόκκινο κρασί
Β. Για τον πουρέ μελιτζάνας:
3-4 μελιτζάνες (περίπου 700gr (πριν την επεξεργασία)
2 κουταλιές βούτυρο
2 κουταλιές αλεύρι
300ml γάλα (πλήρες κατά προτίμηση)
50-100 gr τριμμένο τυρί (εγώ έβαλα γραβιέρα)...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr