125
Υλικά
Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό απ’ τη Σμυρνιά γιαγιά μου, ακόμη θυμάμαι ότι εντυπωσιάστηκα. Μου φάνηκε απ’ την μια οικείο γιατί είναι ένα κλασικό μαγειρευτό κρέας με σάλτσα αλλά ταυτόχρονα αναπάντεχο, ίσως γιατί το κυδώνι δεν είναι απ’ τις γεύσεις που συναντάμε με αυξημένη συχνότητα στο γαστρονομικό ρεπερτόριό μας....
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com