72
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κσ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- λεμόνι 2 τμχ
- αλεύρι 2 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- λάδι 5 κσ
1 κιλό μοσχάρι (ελιά) κομμένο σε μερίδες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. σκόνη σκόρδου
1 κύβο λαχανικών
1 ποτήρι λευκό κρασί
1-2 λεμόνια (ανάλογα με το πόσο ξινό το θέλουμε)
Αλάτι
Πιπέρι
2 κ.σ. αλεύρι
1 κ.σ. βούτυρο
4-5 κ.σ. λάδι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. σκόνη σκόρδου
1 κύβο λαχανικών
1 ποτήρι λευκό κρασί
1-2 λεμόνια (ανάλογα με το πόσο ξινό το θέλουμε)
Αλάτι
Πιπέρι
2 κ.σ. αλεύρι
1 κ.σ. βούτυρο
4-5 κ.σ. λάδι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr