156
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε σε πλατειά κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί καλά και ρίχνουμε το κρέας. Ροδίζουμε καλά από όλες τις πλευρές. Ενδιαμέσα ανακατεύουμε και προσθέτουμε 1 φλυτζάνι ζεστό νερό. Μόλις μαλακώσει αρκετά το κρέας, ρίχνουμε και τα μανιτάρια κομμένα σε μέτρια κομμάτια. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει 15 λεπτά ακόμα, μέχρι να χυλώσει η σάλτσα.
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com