by admin

Μοσχάρι με μαύρη μπύρα και δαμάσκηνα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το επόμενό μου πλάνο ήταν να φτιάξω ένα κοκκινιστό μοσχάρι πιο ιδιαίτερο  που να ταιριάζει σε ένα γιορτινό δείπνο. Τα πλεονεκτήματα πολλά. Η μαύρη μπύρα με την οποία είναι αποκλειστικά βρασμένο και τα δαμάσκηνα το ανεβάζουν αμέσως επίπεδο και το κάνουν ξεχωριστό τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το laxtaristessyntages.blogspot.com