Μοσχαρίσια γλώσσα στιφάδο

Καταχωρήθηκε στις 08/12/10

32 Ψήφοι Ψήφισε

Φάε τη “γλώσσα” σου… Τη βγάζουμε από την κατσαρόλα την αφήνουμε να κρυώσει και την ξεφλουδίζουμε. Καλή Επιτυχία!!!!Αν θέλετε μπορείτε να τσιγαρίσετε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα και να τα ρίξετε μέσα. Επίσης αν έχετε πήλινη γάστρα θα ήταν ακόμη καλύτερα να φτιάξετε το φαγητό εκεί. Η συνταγή και οι φωτογραφίες είναι της μανούλας μου!!!

Διάβασε τη συνταγή στο https://syntagesapospiti.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις