by admin

Μοσχαρίσια μπριζόλα μαριναρισμένη σε καφέ και ρούμι – η ζουμερή

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μαριναρισμένο κρέας σε καφέ; Ακούστηκε ασυνήθιστο και ενδιαφέρον! Μια καλή ευκαιρία να μιλήσουμε, λοιπόν, για μαρινάδες. Αν θέλετε να ενισχύσετε τη γεύση του κρέατος, να το αρωματίσετε και να το μαλακώσετε πριν το βάλετε πάνω στη σχάρα του γκριλ, μια μαρινάδα θα κάνει το θαύμα της. Φυσικά, κάνει και για ψάρι και για λαχανικά, ακόμη....
Διάβασε τη συνταγή στο tastefull.wordpress.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχαρίσια μπριζόλα, μπριζόλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tastefull.wordpress.com