105
Υλικά
- μοσχάρι φιλέτο 200 γρ
- αντζούγιες 4 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- λευκό ξύδι 2 κσ
- ελαιόλαδο 100 ml
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- αλάτι -
- πιπέρι -
Εκλεκτό κομμάτι, εξαίσια συνταγή διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου. Υλικά 4 φέτες φιλέτου, περίπου 180 - 200 γρ. η καθεμία και πάχους περίπου 3 - 4 εκ. 4 - 5 φιλέτα αντζούγιας (σε βαζάκια μέσα σε λάδι και χύμα σε σούπερ μάρκετ) ξεπλυμένα, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 2 κουτ. σούπας ξίδι από λευκό κρασί 100 ml ελαιόλαδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr