83
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- λευκό κρασί 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- καρότο 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 6 τμχ
- αλεύρι 2 κσ
- ζωμός κρέατος 2 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 1 τμχ
- μπουκέ γκαρνί 1 τμχ
- θυμάρι 3 κλων
- μαϊντανός 2 κλων
- μπέϊκον 130 γρ
- μανιτάρια φρέσκα 300 γρ
- θυμάρι 0.5 κγ
- θυμάρι 1 κλων
Το πλούσιο χειμωνιάτικο πιάτο-συνώνυμο της υψηλής παραδοσιακής γαλλικής κουζίνας σε απλούστερη, ευκολότερη εκδοχή και συγκριτικά πιο ελαφριά για να τρώγεται τον υπόλοιπο χρόνο. Το κάναμε ξανά και ξανά, το ελέγξαμε και σας το παρουσιάζουμε: Μπεφ μπουργκινιόν για ζεστές εποχές ίσον μοναδική γεύση, προσαρμοσμένη στο θερμόμετρο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com