125
Υλικά
- κιμάς 800 γρ
- ρεγκάτο 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- φρυγανιά 2 κσ
- κρεμμύδι σε σκόνη 3 κσ
- κέτσαπ 4 κσ
- κουρκουμάς 1 κγ
- κόλιαντρο 1 κγ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- σουμάκ 1 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αυγά βραστά 6 τμχ
- καρότο 3 τμχ
- πιπεριές πράσινες 3 τμχ
- πατάτες 1 κιλ
- ντομάτα 200 γρ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- ρεγκάτο 100 γρ
Νόστιμο, χορταστικό, καθημερινό πιάτο με μπιφτέκια. Πλάθουμε πικάντικα μπιφτέκια, με ανάμεικτο κιμά μοσχαρίσιου και χοιρινού και στο κέντρο κάθε μπιφτεκιού κλείνουμε ένα αυγό βραστό. Τα μπαχαρικά και το αφυδατωμένο κρεμμύδι με συμπυκνωμένη τη γεύση του κρεμμυδιού, που προστίθενται στον μείγμα του κιμά, δίνουν υπέροχη νοστιμιά στα μπιφτέκια. Δικά σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es