75
Υλικά
- ψωμί του τόστ 1 φέτ
- γάλα 2 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ
- αυγά 1 τμχ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- γαλέτα 30 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ντομάτα 1 τμχ
- μοτσαρέλα 125 γρ
- βασιλικός 2 κσ
- αντσούγιες 25 γρ
Υλικά για 4 άτομα - 1 φέτα τοστ ολικής αλέσεως - 2 κ.σ. γάλα - 1 σκελίδα σκόρδο - 300 γρ. βοδινός κιμάς - 1 αυγό - 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα σκόνη - 30 γρ. γαλέτα - 2 κ.σ. ελαιόλαδο - 1 ντομάτα - 125 γρ. μοτσαρέλα βουβαλιού - Μερικές μαύρες ελιές - 2 κ.σ. φρεσκοκομμένος βασιλικός - 25 γρ. φιλέτα αντσούγιας από την κοσέρβα - Αλάτι και πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr