by admin

Μπριζόλα “ alla Fiorentina”. Απλή και θεσπέσια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σύμβολο της γαστρονομίας της πόλης της Φλωρεντίας, με ιστορία τόσο παλιά όσο και εκείνη της διάσημης πόλης της Τοσκάνης, είναι πλέον γνωστή και αγαπημένη σε όλο τον κόσμο. Είναι τέτοια η απλότητα στο ψήσιμο στο τηγάνι μίας τέτοιας μπριζόλας, μιας "bisteca alla fiorentina" που έχει εκθέσει, κατά καιρούς, πάμπολλους ειδικούς και σπουδαίους chef που έχουν επιχειρήσει να παρουσιάσουν συνταγές της. Η συνταγή είναι απλή, "ουκ έσσονται υλικά έτερα πλην του ελαιόλαδου". Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν "Μυστικά" στην ετοιμασία της. Και περιορίζονται σε μία και μόνη φράση: "Σωστό, γρήγορο, ψήσιμο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχαρίσια μπριζόλα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr