294
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 4 τμχ
- θυμάρι 4 κλων
- ελαιόλαδο 6 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πατάτες 800 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
- λεμόνι 2 τμχ
- ρίγανη 1 κγ
ΥΛΙΚΑ για 4 άτοµα 4 µπριζόλες από λαιµό ή με κόκκαλο 4-5 κλωνάρια θυµάρι φρέσκο 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡE 800 γρ. πατάτες ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 βιολογικό κύβο ζωµό λαχανικών 2 λεµόνια (το χυµό) 1 κουτ. γλυκού ρίγανη Αλάτι Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr