Μπριζόλες χοιρινές στη γάστρα

Καταχωρήθηκε στις 16/07/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Όταν η γιαγιά μου φοβόταν ότι το κρέας ήταν σκληρό, για να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα, το έφτιαχνε συνήθως στη γάστρα, ώστε να ψηθεί στα ζουμιά του και να μαλακώσει. Και βέβαια είναι ιδανική μέθοδος, όταν δεν έχουμε χρόνο να είμαστε συνέχεια πάνω από το ταψί.

Διάβασε τη συνταγή στο https://faghta-giagias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις