by admin

Μπριζόλες χοιρινές στο τηγάνι με σάλτσα λαχανικών

No ratings yet

Στρώσε το τραπέζι, σε μισή ώρα τρώμε! Διαδικασία Στο μπλέντερ ή το μούλτι βάζουμε το καρότο, την πατάτα, το ζεστό νερό, τη μουστάρδα και χτυπάμε για περίπου 2 λεπτά, έως ότου πολτοποιηθούν.Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι ή σε μια ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τις μπριζόλες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Συνταγή από Νίκη Χρυσανθίδου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr