by admin

Νόστιμη συνταγή για Πηλιορείτικο σπετζοφάι!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το Φθινόπωρο είναι η εποχή της γράπας, ένας ιδανικός μεζές που σηκώνει γράπα είναι το σπετζοφάι- πικάντικα παραδοσιακά λουκάνικα γλασαρισμένα σε σάλτσα ντομάτας μαζί με πιπεριές και κρεμμύδια(μερικοί βάζουν και μελιτζάνες ποσαρισμένες). Μπορείς να το σερβίρεις μέσα σε φρυγανισμένο ψωμί με τριμμένη φέτα τυρί από πάνω.
Πριν ξεκινήσεις την εκτέλεση της συνταγής κάλο θα είναι να γνωρίζεις πρωτίστως την γεύση του λουκάνικου και ανάλογα να βάλεις τα ζαρζαβατικά και το λάδι για να αποφύγεις ανεπιθύμητο αποτέλεσμα αφού πολλές φορές τα λουκάνικα έχουν αρκετό λίπος και είναι πικάντικα ή καυτερά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: σπετζοφάϊ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.ediva.gr