55
Υλικά
- πανσέτα 0.5 κιλ
- κάσιους 50 γρ
- πιπεριές πράσινες 0.5 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- ντοματίνια 3 τμχ
- γραβιέρα 100 γρ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- σκόρδο 6 σκελ
- ρίγανη -
- θυμάρι -
- αλάτι 25 γρ
- κόκκινο πιπέρι 2.5 γρ
- μαύρο πιπέρι 2.5 γρ
- κύμινο 2.5 γρ
- κόλιανδρο 2.5 γρ
- μπαχάρι 2.5 γρ
- κανέλα 2.5 γρ
- βούτυρο 125 γρ
- μαϊντανός 1 ματσ.
½ κιλά περίπου χοιρινή πανσέτα ξεκοκαλισμένη και ανοιγμένη Για τη γέμιση 50 γρ. ΚΑΣΙΟΥΣ 1/2 πιπεριά πράσινη 1 καρότο 3 ντοματίνια 100 γρ. γραβιέρα ½ κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο Φρέσκια ρίγανη φρέσκο θυμάρι 25 γρ. αλάτι 2,5 γρ. κόκκινο γλυκό πιπέρι 2,5 γρ. μαύρο πιπέρι 2,5 γρ. κύμινο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr