ΠΑΝΣΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΠΕΤΣΑ & ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΤΗ

Καταχωρήθηκε στις 24/12/14

3 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα): 1 πανσέτα ολόκληρη περίπου 2,5 κιλά, με το δέρμα της 6 κ.σ. μουστάρδα Hellmann’s 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κ.σ. αλάτι 1 κ.σ. πιπέρι χοντροσπασμένο 6 κ.σ. πετιμέζι Για τον πουρέ: 3 γλυκοπατάτες σε κυβάκια 2 πατάτες σε κυβάκια 2 κ.σ. Flora 1 σπιτικός ζωμός Knorr κοτόπουλο 2 φλ. ζεστό γάλα  

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.alphatv.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις