83
Υλικά
- πανσέτα 1.5 κιλ
- κέτσαπ 4 κσ
- χυμός λεμονιού 60 ml
- πιπέρι 1.5 κγ
- δεντρολίβανο 1 κγ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 90 ml
Υλικά συνταγής 1½ κιλό πανσέτες χοιρινές αλάτι για τη μαρινάδα 4 κ.σ. κέτσαπ 60ml χυμός λεμονιού 1½ κ.γ. πιπέρι 1 κ.γ. δενδρολίβανο ξερό ή 1 κλαδάκι φρέσκο 1 κρεμμύδι στο τρίφτη 1 σκελίδα σκόρδο 90ml ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr