61
Υλικά
- κόκορας 1 τμχ
- χοντρά μακαρόνια 1 πκτ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- κόκκινο κρασί 1.5 ποτ
- ξύδι 0.5 ποτ
- μπαχάρι 10 κόκκοι
- ζάχαρη 0.5 κγ
- κόκκινο πιπέρι 3 κσ
- λάδι 2 ποτ
1 κόκκορα
1 πακέτο μακαρόνια χοντρά
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1,5 ποτήρι του νερού κόκκινο κρασί
½ ποτήρι ξύδι
Κανέλα
Γαρίφαλο
Μοσχοκάρυδο
10 μπαχάρια
Κύμινο
½ κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
Πιπέρι μαύρο φρασκοτριμμένο
3 κ.σ. γλυκό κόκκινο πιπέρι
Αλάτι
Λάδι (2 ποτήρια περίπου)
1 πακέτο μακαρόνια χοντρά
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1,5 ποτήρι του νερού κόκκινο κρασί
½ ποτήρι ξύδι
Κανέλα
Γαρίφαλο
Μοσχοκάρυδο
10 μπαχάρια
Κύμινο
½ κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
Πιπέρι μαύρο φρασκοτριμμένο
3 κ.σ. γλυκό κόκκινο πιπέρι
Αλάτι
Λάδι (2 ποτήρια περίπου)
Διάβασε τη συνταγή στο cookingbook.gr