51
Υλικά
Το γνωστό σε όλους μας κεμπάπ (Kebap) πέρασε από την Μέση Ανατολή , στα Βαλκάνια , στην Κεντρική και Νότια Ασία και σε πολλές περιοχές της Ευρώπης και έγινε διεθνώς γνωστό και αγαπημένο πιάτο . Ουσιαστικά πρόκειται για μπιφτέκια με μπόλικα μπαχαρικά , πλασμένα μακρόστενα και ψημένα στο γκριλ ή στη σχάρα. Διαφέρει από το «ντονέρ κεμπάπ» που είναι ο γνωστός σε όλους μας «γύρος». Υλικά 500 γρ κιμά ανάμεικτο μοσχάρι και αρνί ( ή μόνο μοσχάρι) 1 κρεμμύδι μικρό 2 σκελίδες σκόρδο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr