443
Υλικά2 κιλά προβατίνα με κόκκαλο σε μερίδες2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες3 κουταλιές της σούπας άνηθο½ φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδοχυμό από 2 λεμόνιααλάτι-πιπέριΕκτέλεσηΣε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε νερό και νεροβράζουμε την προβατίνα για μία ώρα περίπου, ξαφρίζοντας την συχνά. Κατόπιν τοποθετούμε την προβατίνα σε μια πιατέλα.Σε μια άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε [...]Προβατίνα βραστή είναι ένα άρθρο από το: Συνταγές Μαμάς
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com