Ψαρονέφρι αλά κρεμ

Καταχωρήθηκε στις 03/10/10

7 Ψήφοι Ψήφισε

3 κομμάτια ψαρονέφριΕλαιόλαδοΑλάτι και πιπέριΑλεύρι1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένοΠιπέρι σε κόκκους½ φλυτζάνι κρασί λευκό1 κονσέρβα μανιτάρια250 γρ κρέμα γάλακτοςΠλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας.  Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με αλεύρι από όλες τις πλευρές.  Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.  Μόλις σοταριστούν ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε σε δυνατή φωτιά 2-3 λεπτά, να εξατμιστεί το αλκοόλ.  Σερβίρουμε με ρυζί πιλάφι άσπρο, πουρέ πατάτας, πατάτες (σαν) τηγανιτές ή και κροκέτες πατάτας.

Διάβασε τη συνταγή στο https://bettyscuisine.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις