86
Υλικά
- ψαρονέφρι 600 γρ
- φινόκιο 0.5 τμχ
- μανιτάρια 250 γρ
- θυμάρι 1 κλων
- σκόρδο 1 τμχ
- ελαιόλαδο -
- λευκό κρασί 50 ml
- μουστάρδα 20 γρ
- σάλτσες για ψητά 1 συσκ
- θυμάρι 1 κλων
- φασόλια 200 γρ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- σκόρδο 1 τμχ
- ξύδι 10 ml
- ελαιόλαδο 40 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
- δεντρολίβανο 1 κλων
- μαϊντανός 1 κλων
- ελαιόλαδο -
Από τον Chef Σάκη Τζανέτo 600 γρ. ψαρονέφρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr