Ψαρονέφρι γεμιστό με μήλα και ξηρούς καρπούς σε σάλτσα κρασιού

Καταχωρήθηκε στις 25/10/11

8 Ψήφοι Ψήφισε

Η τρίτη μου συνταγή για ψαρονέφρι γεμιστό, μετά το γεμιστό με λιαστή ντομάτα, πιπεριά και φέτα και το γεμιστό με ανθότυρο και σπανάκι ήρθε η ώρα για ένα "χειμωνιάτικο" χοιρινό γλυκόξινο με μήλα, ξηρούς καρπούς και μια πλούσια σάλτσα απο κόκκινο κρασί. Πραγματικά το ψαρονέφρι είναι το πιο εύκολο κρέας στο μαγείρεμα, δεν θέλει πολύ ώρα, δεν θέλει πολλά πολλά και το αποτέλεσμα είαι πάντα πετυχημένο. Στο μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι όπως και με τα περισσότερα άπαχα κρέατα, να μην το πολυψήσουμε και στεγνώσει. Στην συγκεκριμένη συνταγή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκό κρασί αντι για κόκκινο....

Διάβασε τη συνταγή στο https://eri-captaincook.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές