74
Υλικά
- ψαρονέφρι 500 γρ
- portobello 5 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κσ
- λεμόνι 2 τμχ
- ξύσμα λεμονιού 1 κγ
- κάρυ 1 κγ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- μουστάρδα 1 κσ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ζωμός κοτόπουλο 1 τμχ
Υλικά
Ψαρονέφρι 500 γρ
Μανιτάρια Portobello 4-5 τεμ
Κρεμμύδι 1τεμ μέτριο
Σκόρδο 2 σκελίδες
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά της σούπας
Λεμόνια 2 τεμ τον χυμό
Λεμόνι 1 κουταλάκι γλυκού ξύσμα
Κάρυ 1 κουταλάκι του γλυκού
Αλάτι - πιπέρι
Ελαιόλαδο 1/2 κούπα του τσαγιού
Μουστάρδα 1 κουτάλι της σούπας κοφτό
Λευκό κρασί 1/2 κούπα του τσαγιού
Ζωμός κότας 1 τεμ προαιρετικά
Νερό
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr