147
Υλικά
- μοσχαρίσια μπριζόλα 2.5 κιλ
- σκόρδο 2 σκελ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- θυμάρι 1 κλων
- ελαιόλαδο 5 κσ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- αλεύρι 1 κσ
- μαργαρίνη με βούτυρο 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- φασολάκια 300 γρ
- αρακάς 150 γρ
- καρότο 2 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
2-1/2 κιλά μοσχαρίσιες μπριζόλες ενιαίο κομμάτι με κόκαλο 2 σκ. σκόρδο 1κλαδί δεντρολίβανο 1κλαδί θυμάρι 4 -5 κ.σ. ελαιόλαδο μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1 κ.σ. αλεύρι 2 φλ. νερό Για τα λαχανικα σοτέ 2 κ.σ. μαργαρίνη με βούτυρο 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 σκ. σκόρδο 300 γρ. φασολάκια ψιλά 150 γρ. αρακάς 2 καρότα σε μικρά καρέ 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr