60
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι από το ποντίκι ή τη λάπα κομμένο σε μικρά κομμάτια ½ κιλό ρεβίθια 1 Knorr «Σπιτικός» Ζωμός Βοδινού ½ ποτήρι του νερού ελαιόλαδο Άλτις 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια 1 καρότο κομμένο σε φέτες 1 κλαδάκι σέλερυ ψιλοκομμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο ½ κιλό ψιλοκομμένες φρέσκιες τομάτες αλάτι και πιπέρι 1 ξύλο κανέλας 1 φύλλο δάφνης 2-3 μοσχόκαρφα (όλα τα μπαχαρικά προαιρετικά) λίγη τριμμένη ξερή μυζήθρα
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr