236
Υλικά
- κιμάς χοιρινός 0.5 κιλ
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.5 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- γάλα 1 φλιτζανάκι
- τσίπουρο 1 φλιτζανάκι
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- αυγά 1 τμχ
- τυρί φέτα 400 γρ
- πιπεριές Φλωρίνης 3 τμχ
- μπέϊκον 10 φέτ
- κονιάκ 1 σφην
Για τον κιμά: 1 κιλό ανάμεικτος κιμάς (μοσχαρίσιος και χοιρινός) 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 1 φλυτζανάκι του καφέ γάλα 1 φλυτζανάκι του καφέ τσίπουρο 1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο 1 αυγό Αλάτι Κύμινο Αποξηραμένο κόλιανδρο Εστραγκόν Ρίγανη Τριμμένη φρυγανιά Για τη γέμιση: 400 γραμμάρια τριμμένη φέτα (περίπου) 2-3 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο κομμένες σε κυβάκια ...
Διάβασε τη συνταγή στο fetoula.blogspot.com