90
Υλικά
- χοιρινό σνίτσελ 4 μερίδ
- σνίτσελ κοτόπουλο 4 μερίδ
- φρυγανιά 1 ποτ
- κεφαλοτύρι 100 γρ
- γραβιέρα 100 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μπέϊκον 4 φέτ
- μανιτάρια 300 γρ
- βούτυρο αγελάδος 1 κσ
- μέλι 1 κσ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- λάδι 0.5 κούπα/ες
Ένα σνίτσελ όλο γλύκα και ζουμερή νοστιμιά!!!Πως φτιάχνουμε τα σνίτσελ μας.Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ.Σ'ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε το αυγό και βουτάμε μέσα ένα σνίτσελ κι από τις δυο πλευρές. Το κρατάμε λίγο στον αέρα να πέσει στο πιάτο το περίσσευμα αυγού.Το πασπαλίζουμε κι από τις δυο πλευρές με το τυρί.Απλώνουμε σ' ένα μικρό ταψάκι (το θέλουμε μικρό για να μην μας απλώνεται πολύ η φρυγανιά) τη μισή τριμμένη φρυγανιά και τοποθετούμε το σνίτσελ πάνω στη φρυγανιά. Ρίχνουμε στην επάνω επιφάνεια του σνίτσελ τόση φρυγανιά ώστε να σκεπαστεί. Με τις παλάμες πατικώνουμε ("ζουπάμε") το σνίτσελ παν
Διάβασε τη συνταγή στο www.syntagesmamas.gr