95
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.75 κιλ
- ψωμί 4 φέτ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- σκόρδο 4 σκελ
- κύμινο 1 κγ
- ντομάτα 3 τμχ
- ζάχαρη 1 κγ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- ροζέ κρασί 1 ποτ
Υλικά
3/4 κιλού κιμάς μοσχαρίσιος
4 χονδρές φέτες ψωμί χωρίς κόρα
1/2 φλ.ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κουτ γλυκού κύμινο
αλάτι-πιπέρι
3/4 κιλού κιμάς μοσχαρίσιος
4 χονδρές φέτες ψωμί χωρίς κόρα
1/2 φλ.ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κουτ γλυκού κύμινο
αλάτι-πιπέρι
Σάλτσα
3 μέτριες ντομάτες πολτοποιημένες
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 φλ.ελαιόλαδο
1 ποτήρι κρασί λευκό ή ροζέ
λίγο λάδι για το τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com